dinsdag 2 mei 2017

Als je 60 wordt...

Je geeft eigenlijk nooit een feestje,
maar je kwam de perfecte jurk tegen....
Had een financiële meevaller en dacht beter nu dan nooit.

Dus op tweede paasdag schonken we échte champagne.
Daarbij serveerden we lemon-merenque taart, chocoladetaart of vanille yoghurt cake met veel bloemen en fruit.

Daarna bleven we champagne schenken, maar ook onze witte en rode huiswijnen.
Zelfgemaakte ijsthee & gember-citroen limonade.
Koude biertjes, cola en water met en zonder bubbels.

Als warme hapjes onze zelfgemaakte falaffel en bitterballen met cidermosterd.
Er waren groententuintjes met dip, nootjes, zoutjes & olijven.
Kaasplankjes en pâte met geconfijte ui en lekker brood.






We dekten een lange feesttafel met bloemen en ons mooiste servies voor het 4- gangen diner:
Eerst een tafel vol met lekkere dips, zelfgebakken kruiden focaccia, artisjokken, makreelrillette, radijzen als robijnen...



Vervolgens serveerden we een gevogeltebouillon met courgette reepjes en verse kervel.

Er was als hoofdgerecht:
- gevuld lam met pistachnootjes en veel groene kruiden.
- pittige kip op zijn Portugees.
- ratatouille
- gegrilde groenten mét extra groene asperges.
- spinaziesalade 
& met rozemarijn en knoflook geroosterde krieltjes. 



Toe een groots dessert van ijzige soesjes, brownie, vers fruit, bloemen en munt.
Met een kopje koffie of thee. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten